Hier vindt u een systeemomschrijving


Zonnepanelen Winssen

Zonnepanelen op een schuin pannen dak! Systeem met 12 stuks 270 wp all black zonnepanelen van JA Solar, verdeld in twee groepen, tezamen met een 1-fase SE3.000 omvormer van SolarEdge. De JA Solar zonnepanelen zijn voorzien van geïntegreerde OPJ300-LV Power Optimizers en het montagesysteem is van Solar Construct.

Het montagesysteem is voorzien van extra dakpanhaken van Solar Construct voor extra stevigheid. De SE3.000 is 2 meter onder de zonnepanelen geplaatst, uiteraard binnen.

JA Solar zonnepanelen

Wij gebruiken alleen de hoge kwaliteitsartikelen zoals JA Solar zonnepanelen, ze behoren tot de 5% van de best producerende fabrikanten in de wereld. Ze hebben in de markt van zonnepanelen zelfs records geboekt betreft de omzettingsefficientie van zonnepanelen.

Veilig kabelgebruik van 6 MM

In plaats van 2,5 of 4 mm kabels gebruiken wij 6 mm kabels voor extra veiligheid en het elimineren van kabelverliezen.

SolarEdge Power Optimizer Systeem

De SolarEdge Netomvormer met Power Optimizers (1 Optimizer per paneel) heeft de hoogste energieopbrengst van alle omvormers die momenteel op de markt zijn. Geen enkele andere omvormer komt in de buurt hiervan, dit is een feit. Ook heeft SolarEdge de beste garanties en langste levensduur. Een SolarEdge systeem is qua initiële investering hoger dan een systeem met stringomvormer, echter zal het SolarEdge systeem op de lange termijn goedkoper zijn, aangezien de producten het langste meegaan zelfs tot wel 2,5 keer langer. Een SolarEdge omvormer gaat namelijk 20 – 25 jaar mee.

Solar Construct Horizontaal Rail Systeem

Dit is een robuuster en zwaarder gedimensioneerd montagesysteem als andere montagesystemen. Het kan dus grotere windkrachten aan. Het grote voordeel van dit montagesysteem is de goede ventilatie van zonnepanelen. Dit komt niet alleen ten goede van de energieopbrengst, maar ook van de levensduur van de zonnepanelen. Voor een juiste en mooie afwerking zijn de eindklemmen en tussenklemmen bij de ALL BLACK panelen zijn in het zwart  en alu-kleur bij de RIECIUM, dezelfde kleur als het framewerk van de zonnepanelen.

About The Author

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Comments

More Posts You May Find Interesting