Hier vindt u een systeemomschrijving


Zonnepanelen Mook

Zonnepanelen op een schuin pannendak! Systeem met 22 all black zonnepanelen van JA Solar met een vermogen van ieder 270 wp. Binnen is een 3-fase omvormer van SolarEdge geplaatst, de SE5k. De JA Solar zonnepanelen zijn voorzien van geïntegreerde OPJ300-LV Power Optimizers en het montagesysteem is van Solar Construct.

Het over gedimensioneerde montagesysteem is voorzien van extra dakpanhaken voor extra stevigheid. De SE5-k omvormer is vier meter onder de zonnepanelen geplaatst.

JA Solar zonnepanelen

Wij gebruiken alleen de hoge kwaliteitsartikelen zoals JA Solar zonnepanelen, ze behoren tot de 5% van de best producerende fabrikanten in de wereld. Ook hebben een Tier 1 status van Bloomberg’s financial ontvangen.

Veilig kabelgebruik van 6 MM

Door 6 mm kabel te gebruiken zijn de kabelverliezen nihil, ook is het extra veilig.

SolarEdge Power Optimizer Systeem

De SolarEdge Netomvormer met Power Optimizers (1 Optimizer per paneel) heeft de hoogste energieopbrengst van alle omvormer merken. Geen enkele andere omvormer komt in de buurt hiervan, SolarEdge is wordt ook wel de Mercedes onder de omvormers genoemd. De garantie van SolarEdge is uitstekend, 12 jaar op de omvormer en 25 jaar op de Power Optimizers. Een SolarEdge omvormer gaat zo’n 20 – 25 jaar mee.

Solar Construct Horizontaal Rail Systeem

Dit is een robuuster en zwaarder gedimensioneerd montagesysteem als andere montagesystemen. Het kan dus grotere windkrachten aan. Het grote voordeel van dit montagesysteem is de goede ventilatie van zonnepanelen. Dit komt niet alleen ten goede van de energieopbrengst, maar ook van de levensduur van de zonnepanelen. Voor een juiste en mooie afwerking zijn de eindklemmen en tussenklemmen uitgerust in dezelfde kleur als de ALL BLACK panelen, zwart.

ABB Aardlekautomaat

In de meterkast is een extra 3 fase aardlekautomaat van ABB geïnstalleerd, hier is alleen het zonnepanelensysteem op aangesloten.

Portaalbewaking door zonuzon

Dagelijks voeren wij controle uit op de door ons geplaatste systemen middels ons installateurs webportaal. Hierin kunnen wij elk individueel paneel bekijken, controleren en analyseren. Mochten wij iets detecteren, dan trekken wij direct aan de bel en lossen het op, hierdoor worden eventuele bijkomende opbrengstverliezen tot een minimum beperkt. Deze service wordt door iedereen enorm gewaardeerd. Ook de eigenaar van zonnepanelen Mook is dik tevreden!

About The Author

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Comments